• banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest

ZATERDAG 3 SEPTEMBER

KERMIS vanaf 14:00 uur
heel vroeg...

Reveille door stadsheraut Gerald Waanders

Viswedstrijdvoor volwassenen
6:30 uur

Viswedstrijd
voor volwassenen

Het vissen gebeurt in de Berkel aan de Lange Wal. De organisatie is in handen van de Borculose Hengelsport Vereniging. Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen maar de Beker is alleen te winnen door Borculoërs en oud-Borculoërs.

Opgave voor vrijdag 2 september 17:00 uur bij:

  • Theo Fransen: 0545-273908 /
  • Henk Bargeman: 06-16253592 /
Het inschrijfgeld is € 2,00.

De deelnemers verzamelen zich om 06:30 uur bij het water aan de Lange Wal. De prijsuitreiking is om 09:15 uur in de feesttent.

10:00 UUR

Vogelschieten voor volwassenen

Zie ook: Vaarwel tegen het vogelgooien: Dames Borculo gaan dit jaar schieten!

Op zaterdagmorgen gebeurt het weer in Borculo...
Onder begeleiding van Muziekvereniging Volharding haalt het bestuur het schutterspaar van vorig jaar, van huis op. Vervolgens wordt de burgemeester bij het gemeentehuis opgehaald. Hierna gaan we richting de Veemarkt. De OLN’ZELSE KOPPERBLOAZERS vrolijken de bezoekers op met hun gezellige muziek.

Het is handig je van tevoren op te geven!
Opgave kan bij de Welkoopwinkel van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september 12.00 uur. Bij opgave van meerdere personen is het telefoonnummer waarop de contactpersoon bereikbaar is noodzakelijk! Inschrijving op het feestterrein op de zaterdag kan tot 09.45 uur. Het inschrijfgeld is € 3,50. Voor dit bedrag krijg je ook een speciale consumptiemunt.

Buurten, straten en groepen kunnen zich gezamenlijk opgeven.
De volgorde gaat per groep, straat of buurt op basis van het alfabet. We beginnen bij de groep waartoe de koning resp. koningin in 2019 behoorden. Personen die zich op het feestterrein opgeven worden achter aan de lijst toegevoegd. Deelname is alleen mogelijk voor (oud-)Borculoërs. De huldigingen zijn in de feesttent.

Het prijzengeld is::

  • € 25 voor de staart
  • € 25 voor de kop
  • € 50 voor de rechtervleugel
  • € 50 voor de linkervleugel
  • € 100 voor de romp.

Feesten met ALL-IN
12:00 uur

Feesten met ALL-IN

Wij zijn ALL-IN

Deze 7-koppige band uit Borculo en omstreken brengt jouw feest naar een next level. Iets wat je absoluut niet mag missen.

Wij deinzen niet terug. Elke tent gaat op zijn kop. Wij gaan ALL-IN! Het gaat los. Hak op de tak. De gekste medley’s, mashups, meezingers, dance en snoeiharde rock.

Niemand staat stil door een enorme vloed aan energie. Ieder feest moet nagalmen. Van gouwe ouwe tot hedendaagse knallende hits. Geen gas terug, wij gaan ALL-IN!

Wij stoppen niet totdat het dak er af is, de vloer eruit ligt en de tapkraan krom.

Septoberfest met WAHNSINN
vanaf 16:00 uur

Septoberfest met WAHNSINN

Na ALL-IN wordt de feesttent omgebouwd tot een Bierstube voor een gigantisch Septoberfest. Aan lange tafels wordt samen met WAHSINN een echt Septoberfest gevierd. Je bent van harte welkom en natuurlijk mag je je lederhose of dirnd aan trekken!!

22:00 uur

Grote finale met Velvet Roses

Velvet Roses sluit het Septemberfeest 2022 af met een spetterend optreden!

Volg ons.