• banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest

WOENSDAG 31 AUGUSTUS

KERMIS vanaf 14:00 uur

De kermis staat dit jaar op de parkeerplaats aan de Haarloseweg, tegenover het Timpke. De parkeerplaats ligt er weer keurig bij na de ingrijpende werkzaamheden bij de voorbereidingen voor het nieuwe Staring College.

De kermis kan vanaf woensdag tot en met zondag worden bezocht. De Fietsen kunnen worden geplaatst tussen de bomen aan de Haarloseweg en de auto’s mogen gebruik maken van het nieuwe parkeerterrein van het Staring College, achter het kermisterrein

Korting
De gehele woensdag €1 korting op de toegangsprijs van attracties. Met deze actie vervallen de kermismunten die voorgaande jaren op de basisscholen werden uitgedeeld.

De volgende attracties zijn aanwezig (onder voorbehoud):

Autoscooter
Loopspookhuis
Breack Dance
Draaimolen
Convoy
Trampoline
Grijpkranen
Pusher
Bussengooien
Eendjesvissen
Touwtjetrekken
Kanalenspel
Schietsalon
Snacks
Gebakkraam
Suikerspin
Snoep

Viswedstrijd voor de jeugd
18:00 uur

Viswedstrijd voor de jeugd

De Borculose Hengelsport Vereniging organiseert om 18.00 uur een speciale viswedstrijd voor de Borculose jeugd in de Berkel aan de Lange Wal.

Verzamelen om 18.00 uur aan de Lange Wal
Deelname is voor iedereen t/m 15 jaar. Opgave is aan het water. De wedstrijd begint om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Hierna is de prijsuitreiking aan de waterkant.


18:00 - 20:00 uur

"Kleintje" Septemberfeest

Septemberfeest voor kinderen t/m groep 4 van de basisschool. Bij de tent zijn diverse leuke activiteiten waaraan de kinderen gratis kunnen deelnemen.

In de feestent laat LG Dance de kleintjes volop dansen in meerdere workshops dance. Ook zijn de Schminksters van de partij om de kleintjes om te toveren in de vrolijkste figuren. De ballonnenclown blaast de mooiste balonfiguren die de kinderen natuurlijk mee naar huis mogen nemen. Het laatste stukje energie kunnen ze nog kwijtraken op het Springkussen.


19:00 uur

Vogelschieten en Vogelgooien voor de jeugd

Kom je uit Borculo of heb je in Borculo gewoond, ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je graag als prins/prinses doe dan op deze avond mee aan het vogelschieten en vogelgooien. Voor de meisjes is het vogelgooien en voor de jongens het vogelschieten. We beginnen om 19.00 uur op het grasveld naast het gemeentehuis.

Opgave kan ter plekke van 18.45 tot 19.00 uur en deelname is gratis

Zowel bij het schieten als gooien gelden de volgende prijzen:

  • € 10 voor de staart
  • € 10 voor de kop
  • € 15 voor de rechtervleugel
  • € 15 voor de linkervleugel
  • € 25 voor de romp.

De schuttersprins en -prinses worden ’s avonds in de feesttent gehuldigd.


Marktspelen
19:00 uur

Marktspelen

De spelen zullen plaats vinden naast het gemeentehuis en rondom de aanlegsteiger bij de Berkel.

In totaal zijn er 5 spelen, waarvan 4 spelen in een wedstrijd vorm worden afgewerkt. Spel 3 betreft het rode draadspel dat afzonderlijk door elk team wordt uitgevoerd. Het speelschema wordt door loting vastgesteld. Elk spel duurt maximaal 6 minuten, waardoor er tussen de spelen voldoende tijd is om van plaats en spel te wisselen. Bij elk spel wordt er door de spelleiding een korte uitleg gegeven van de spelregels.


21:00 uur

The Euros

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren:

The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Volg ons.