• banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest

VRIJDAG 1 SEPTEMBER

KERMIS van 9:00 tot 0:00 uur

Kindermorgenmet jeugdcircus Caroly
9:00 / 11:00 uur

Kindermorgen
met jeugdcircus Caroly

Dit jaar is jeugdcircus Caroly uit Goor te gast om de basisschool leerlingen een wervelende show aan te bieden. Kinderen van 4 t/m 18 jaar laten gewaagde kunststukjes zien.

Net als voorgaande jaren zijn er 2 voorstellingen, alleen de indeling van de voorstellingen is anders. In plaats van een indeling op leeftijd wordt nu een indeling per school gemaakt. Dit betekent dat een totale school (groep 1 t/m 8) wordt uitgenodigd voor een voorstelling. De eerste voorstelling is van 09.00 tot 10.00 uur, de tweede van 11.00 tot 12.00 uur.

Meer informatie volgt via de scholen
Kort voor het Septemberfeest ontvangen de kinderen op school een flyer.

Zelf meedoen
Vrijdagmorgen zie je een prachtig optreden. En wil je weten of jij ook circusartiest kunt worden? Dat kan! Je bent zaterdagmiddag na de optocht om 16.30 uur welkom bij de feesttent om met hulp van de circusartiesten van Caroly zelf een act te leren.


Boegsprietlopenover de Berkel
16:30 uur

Boegsprietlopen
over de Berkel

Wil je meedoen met het traditionele boegsprietlopen over de Berkel? Kom dan om 16.30 uur naar de voetgangersbrug bij het gemeentehuis. Iedereen vanaf 12 jaar mag meedoen en je moet volledig gekleed zijn. Het liefst verkleed!

Opgave is bij de voetgangersbrug tussen 15.30 en 16.30 uur Het inschrijfgeld is €1,50. Er zijn prijzen voor de beste drie deelnemers en de origineelst verklede deelnemer.

  • 1e prijs €50
  • 2e prijs €40
  • 3e prijs €25
De origineelst verklede deelnemer ontvangt €25. Omdat voornamelijk groepen deelnemen aan het boegsprietlopen, is er een prijs voor de origineelst verklede individuele prijswinnaar. Deze winnaar ontvangt €10.

Wat let je nog? Niets toch, doe gewoon mee en zorg dat je er bijzonder leuk uitziet!


vanaf 16:00 uur

Spätschoppen en later...

Vanaf 16.00 uur begint het SPÄTSCHOPPEN voor in het bijzonder het personeel van de Borculose bedrijven, scholen en instellingen.
Zij hebben een uitnodiging ontvangen en zijn in de gelegenheid gesteld om de speciale bedrijvenmunt te bestellen.

Ook andere Septemberfeestvierders zijn natuurlijk van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! TILT XXL en de Disco Kings zorgen voor muzikaal vertier. Het Spätschoppen duurt tot 19.30 uur maar de muziek gaat door! Eerst alleen de Disco Kings en vanaf 21.00 uur de combinatie TILT XXL en de Disco Kings.

Volg ons.