• banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest

DONDERDAG 6 SEPTEMBER

KERMIS vanaf 13:00 uur

Feestmiddag voor Senioren
13:30 uur

Feestmiddag voor Senioren

De feestmiddag voor senioren begint om 13.30 uur m.m.v. Kappie en vrienden (Gert Ekkelboom en Mathilde Geerds)

De kosten voor deze compleet verzorgde middag zijn € 6,00 per persoon. De geserveerde hapjes zijn aangeboden door Friesland Campina en Offerman en de bloemetjes op de tafels door HB-Shop. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de verloting niet; het entreebewijs is tevens lotnummer.

Voor deze middag is een vast aantal kaarten te koop. Deze kaarten zijn in principe alleen te koop voor (oud-)Borculoërs. De feesttent is open vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur. De middag is om ca. 16.30 uur afgelopen.

De kaartverkoop start op 15 augustus bij onderstaande adressen:


20:00 uur

Officiële Opening Septemberfeest 2018

De opening van het Septemberfeest vindt plaats in de feesttent.

m.m.v. Muziekvereniging VOLHARDING


Mindfuckshow
20:30 uur

Mindfuckshow

Een interactieve Mindfuck voorstelling met veel humor, verbazing en uitdagingen. Het publiek wordt aan alle kanten gemanipuleerd, verbaasd en op een zeer humoristische wijze ‘in de maling genomen’. Je weet niet wat je ziet!!

Jongleren stimuleert je hersenen…je wordt slimmer. Henk en Erik leren alle namen van alle mensen in het publiek uit hun hoofd. Magic gaat over manipulatie en sturen van gedachten.

Reken maar dat uw gedachten worden beïnvloed tijdens deze show!


vanaf 20:30 uur

Lichtroute

Ook dit jaar bestaat de lichtroute uit vele een verlichte straten, objecten en tuinen. De lichtroute gaat door alle wijken van Borculo. In de lichtroute wordt ook gecollecteerd ten behoeve van het Septemberfeest. Het geld komt volledig ten goede aan de deelnemers! Dus geef met gulle hand.

De bekendmaking van de prijswinnaars van de verlichtingsroute is tussen 00.30 en 01.00 uur tijdens de stratenavond. De uitreiking van de bekers en wimpels is op vrijdag 7 september tussen 13.00 en 15.00 uur in de desbetreffende straat en tuin.

Wil je meedoen aan de verlichtingsroute? Opgave voor de verlichtingsroute kan met behulp van het digitale deelnameformulier op onze website.


Vuurwerkshow
~ 21:30 uur

Vuurwerkshow

Na de opening is er op het ijsbaanterrein aan de Hoflaan een prachtige vuurwerkshow. De show begint rond 21.30 uur.


22:00 uur

Stratenavond met PPM Band

De Stratenavond begint om 22:00 uur met muziek van PPM Band.

Ongewoon goed en gezellig! Zo kun je PPM het beste omschrijven. Het is altijd feest met een vet gouden rand!

PPM speelt alles, vaak ook nog in een razend tempo én op verzoek (interactief) via SMS. Mix dat met een beetje confetti, CO2 en een Ledwall en het wordt een knal feest!

Voor deze avond krijgen de aan de Lichtroute deelnemende straten/buurten een speciale uitnodiging. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom!


~ 0:30 - 1:00 uur

Tussen 00:30 en 1:00 uur zijn de prijswinnaars bekend van de straten, tuinen en objecten. De bekendmaking is ‘s nachts in de feesttent. De uitreiking van de bekers en wimpels is op vrijdag 7 september tussen 13:00 en 15:00 uur in de desbetreffende straat en tuin.

Volg ons.