Septemberfeestquiz..... we gaan het doen!

Het is bijna zover, de Septemberfeestquiz! En wel op zaterdag 4 september 2021, de zaterdag dat eigenlijk het Septemberfeest zou plaats vinden.

De SeptemberfeestQuiz wordt een dagvullend programma in de vorm van een opdrachtenboek. In dit boek staan allerlei opdrachten, van kennis-opdrachten tot creatieve doe-opdrachten met een vleugje Septemberfeest, voor iedereen wat wils en voor alle leeftijden!

In de ochtend van 4 september kan het boekwerk worden opgehaald door de teamcaptain, waarna ieder team op een eigen gekozen locatie ze tot uitvoering kan brengen. Let op: ieder team is zelf verantwoordelijk voor een locatie waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden.

Wanneer we het corona-tijdperk achter ons kunnen laten, zal de uitslag worden bekend gemaakt op een bijpassend feest!


Update 24-08:
Onderstaande e-mail is verstuurd naar alle Teamcaptains.

Beste Teamcaptain,

Zaterdag 4 september gaan we van start met de SeptemberfeestQuiz 2021. Wij hebben er al erg veel zin in!
In deze mail geven jullie alvast een idee over het verloop van de dag.

De SeptemberfeestQuiz is een dagvullend programma in de vorm van een Quizboek. In dit boek worden jullie volop getest, van kennis-vragen tot creatieve doe-opdrachten met een vleugje Septemberfeest, voor iedereen wat wils en voor alle leeftijden! In de ochtend van 4 september kan het boekwerk worden opgehaald door de teamcaptain, waarna ieder team op een eigen gekozen locatie ze tot uitvoering kan brengen. Let op: ieder team is zelf verantwoordelijk voor een locatie waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden. Wanneer we het corona-tijdperk achter ons kunnen laten, zal de uitslag worden bekend gemaakt op een bijpassend feest!

In de week voor 4 september gaan we de communicatie met de teamcaptains testen. Elke teamcaptain krijgt een whatsappbericht over de deelname van het team. De teamcaptain moet dit bericht beantwoorden met de teamnaam zoals deze bij ons bekend is.

We starten 4 september om 8.30 uur met het ophalen van het opdrachtenboek deel 1. De teamcaptains krijgen rond 8.00 uur een whatsapp bericht, met de locatie waar het opdrachtenboek kan worden opgehaald. Naast het opdrachtenboek krijgt de teamcaptain diverse materialen mee, die nodig zijn bij het maken van de opdrachten.

Er zijn enkele opdrachten waarbij de teamcaptain een foto of filmpje moet sturen naar de organisatie. Ook krijgt de teamcaptain tussendoor whatsapp berichten waarbij 1 of 2 teamleden worden uitgenodigd voor het uitvoeren van bepaalde activiteiten. 
Daarnaast is er nog een algemeen nummer dat door de teamcaptain gebeld kan worden bij vragen of onvoorziene omstandigheden.

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur zijn er geen activiteiten gepland. 
Het opdrachtboek deel 1 kan tussen 13.00 en 13.30 uur door de teamcaptain worden ingeleverd. Na inlevering van deel 1 wordt opdrachtenboek deel 2 verstrekt. Het opdrachtenboek deel 2 kan tussen 17.00 uur en 17.30 uur worden ingeleverd, dit is tevens het einde van de Septemberfeest Quiz 2021.

Wanneer de corona-maatregelen het toelaten, zal de uitslag worden bekend gemaakt op een bijpassend feest!

Heel veel plezier en wijsheid gewenst tijdens de SeptemberfeestQuiz op 4 september 2021.

Met vriendelijke groet,
Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo

Volg ons.