Geen lichtroute in september 2020

Update 25-6-2020:

Enkele weken geleden is er onder alle deelnemende straten van de lichtroute van vorig jaar een enquête uitgegaan met de vraag of er interesse is in deelname aan de lichtroute. Op basis van de reacties kon het bestuur een besluit maken die zoveel mogelijk aansluit bij de reacties. Met een response van 89% blijkt wel hoe betrokken iedereen is bij de lichtroute van het septemberfeest en dit geeft ons een heel goed gevoel.

We hebben veel reacties met uitleg gekregen. De reacties zijn in de bestuursvergadering besproken en helaas hebben we moeten concluderen dat het draagvlak voor de lichtroute voor dit jaar helaas niet groot genoeg is. Daarom hebben we besloten om de lichtroute dit jaar niet te organiseren.

Dit besluit nemen we met pijn in ons hart. Ook bij de lichtroute stond bij het nemen van het besluit de gezondheid van de deelnemers voorop. Veel straten zouden graag mee willen doen, maar geven aan dat het voor hen lastig is om samen te werken met de huidige regels. Omdat we niet willen dat straten een risico gaan nemen, hebben we dan ook besloten dat de lichtroute dit jaar helaas niet door gaat.

Hopelijk kunnen we volgend jaar de lichtroute weer laten plaatsvinden.

Bestuur Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo

Volg ons.