Oranjestichting Borculo maakt mensen blij!

In een volle zaal bij café Peters in Borculo heeft het bestuur van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo Speeltuinvereniging de Koppel blij verrast met een cheque van €1000. Dit bedrag is voor de vernieuwing en herinrichting van de speeltuin. De Stichting Vrienden Carillon Borculo ontving een cheque van €500. Een bijdrage voor het in ere stellen van het carillon in de Joriskerk. De cheques werden uitgereikt tijdens de prijsuitreiking van het Septemberfeest op 15 oktober 2015.

 

Verdere donaties
Gelijk aan voorgaande jaren waren er ook donaties voor Muziekvereniging Volharding (€1000), Stichting Muziekcentrum Borculo (€250) en Drumband Het Klein Begin (€250). Muziekvereniging Volharding en Drumband Het Klein Begin voor hun extra inzet/medewerking aan het Septemberfeest. De Stichting Muziekcentrum Borculo voor het beschikbaar stellen van haar accommodatie tijdens het Septemberfeest.

De deelnemers aan de lichtroute en allegorische optocht namen het resterende geldbedrag met juryrapport in ontvangst. De winnaars werden extra in het zonnetje gezet. Tussen de prijsuitreikingen door verzorgde Marieke Dollekamp twee prachtige optredens. Marcel Fisser begeleidde haar op gitaar.

 

Geslaagde avond met huldiging bestuursleden Hannie Siebers en Willie Elschot
Al met al was het een bijzonder geslaagde avond. De prijsuitreiking werd geopend door voorzitter, Wicher Soek. Hij memoreerde aan het helaas te natte en koude Septemberfeest. Verder werden de bestuursleden Hannie Siebers en Willie Elschot in het zonnetje gezet. Hannie Siebers voor haar 25-jarig bestuursjubileum en Willie Elschot voor zijn 12,5-jarig bestuursjubileum.

Volg ons.