• banner koningsdag
  • banner koningsdag
  • banner koningsdag
  • banner koningsdag

Koningsdag 2017

Koningsdag Borculo verplaatst naar Muziekcentrum Borculo!

Vanwege de te verwachten winterse buien en lage temperaturen worden de Koningsdag activiteiten in Borculo verplaats naar

Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg

Het terrein rondom het muziekcentrum wordt op dezelfde wijze ingericht als het feestterrein aan de Kerkstraat. Dit betekent dat de tent, draaimolen, megastormbaan en springkussen worden geplaatst en bijna alle activiteiten door kunnen gaan.

Door het plaatsen van de tent bij het muziekcentrum is er tijdens de Oranje kindermarkt voldoende overdekte ruimte voor alle kleine “marktkoopvrouwen” of "marktkoopmannen”. Het programma blijft zoveel mogelijk gehandhaafd.

Oranje Kindermarkt
10.00 - 12.30 uur

Oranje Kindermarkt

(voor kinderen t/m de basisschoolleeftijd)
De kinderen mogen alleen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een "oranje gevoel" geven.

Vanaf 8.30 uur zullen de deuren van het Muziekcentrum Borculo geopend zijn voor alle marktkoopvrouwen en - mannen. Je kunt dan een mooi plekje uitzoeken, om al je spulletjes uit te stallen. Vanaf 10.00 uur gaat de kindermarkt officieel van start.

Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om ca. 12.35 uur.


Fietstocht
13.00 - 14.00 uur

Fietstocht

Tussen 13.00 en 14.00 uur kunt u starten met de fietstocht.

De route zal door de omgeving van Borculo gaan heeft een lengte van ongeveer 22 kilometer.


Megastormbaanen Stand Up Paddling
13.00 - 18.00 uur

Megastormbaan
en Stand Up Paddling

Vanaf 13.00 uur zal er een grote opblaasbare Megastormbaan aanwezig zijn voor de kinderen.

Optredens van Guts
14.00 - 18.00 uur

Optredens van Guts

Vanaf 14.00 uur zal Guts optreden.

Guts bestaat uit 4 jonge gedreven muzikanten met één passie… classic rock! Hoewel de muziek (veel) ouder is dan de bandleden, is hun passie voor oude klassiekers terug te horen in de kwaliteit van de muziek. Bovendien hebben de bandleden, naast goede instrumentele kwaliteiten, gouden keeltjes waarmee zij een afwisselend en opzwepend repetoir kunnen brengen. Naast classic rock brengt Guts ook een aantal klassieke feestnummers waarmee de voetjes gegarandeerd van de vloer zullen gaan!


Maar er is meer...
Vanaf 10.00 uur

Maar er is meer...

Voor de kleintjes onder ons zal er een draaimolen en een springkussen zijn. Daarnaast kunnen ze zich laten schminken in de schminkhoek. Dit geheel gratis!!

Er zijn gezellige zitjes, waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Tevens zal er een suikerspin- en snoepkraam aanwezig zijn.


Volg ons.